Repülés menete sykelite módra

  • JEGYVÁSÁRLÁS

A hőlégballonos sétarepüléseinkre érvényes jeggyel tudsz jelentkezni.

Ha nincs még érvényes jegyed, akkor a JEGYEK oldalon tudod kiválasztani, majd megvásárolni a neked megfelelőt, melyhez a VÁSÁRLÁS MENETE nyújt segítséget.

  • IDŐPONT EGYEZTETÉS

A fizetésed visszaigazolása után keresni fogunk a számotokra alkalmas időpontok és helyszínek egyeztetésével repüléseink előtt. Ez többszöri egyeztetést jelent, mivel beszélhetünk hetekkel előre egy repülési időpontot, de az időjárást mindösszesen néhány nappal látjuk olyan pontosan előre, hogy tudjunk készülni rá. Ne félj, meg fogjuk találni azt a tökéletes repülési időt, amikor te is rá fogsz érni jegyed beváltására.

  • SÉTAREPÜLÉSEK IDŐTERVE

Repüléseink döntő többségében hétvégi időszakban vannak.

Hőlégballonozni napfelkelte utáni órákban reggel és naplemente előtti órákban délután lehetséges.

A reggeli találkozási időpontok 5-6 óra, a délutáni időpontok délután 16-17 óra idejében vannak előre megbeszélt találkozási ponton. A pontos találkozási időpontot mindig az időjárás alapján határozzuk meg úgy, hogy nektek minél jobb élmény legyen a repülés.

Az élményed várható időtartama 3-4 óra, így a délelőtti repülésből várhatóan 8-10 órára, még a délutáni repülés után 20-22 óra körül érkezel majd vissza a találkozási pontra.

  • PROGRAMTERV

Mire a felszálló területre érkezel, lehet, hogy a hőlégballon már félig fel lesz töltve levegővel, de lehet, hogy az egész előkészület szemügyre tudod venni.

Amikor a hőlégballon repülésre készen áll, akkor el tudod foglalni te is helyed a ballonban, majd kezdetét veszi a csodálatos repülés, amire egész nap vártál.

A leszállás után pedig egy meglepetéssel is várunk majd a kosár mellett, melytől igazán grófnak érezheted majd magad, de ennek részleteiről sajnos nem mondhatunk többet 🙂

  • HAZAUTAZÁS

A repülés befejeztével a helyszínről a találkozási pontra fogunk visszavinni. Igényelt transzfer esetén pedig az általad kért helyszínre.