Ismerkedj meg csapattagjainkal

Csapatunk régóta űzi a repülés eme csodálatos formáját. Sokáig a hőlégballon repülést versenyszerűen űztük. Részetekre azért tettük elérhetővé a repüléseket, hogy ti is megtapasztalhassátok, milyen suhanni a széllel és lebegni a táj felett több száz méter magasságban, mindezt a versenyeken szerzett tapasztalatokkal fűszerezve.

Esetleg még nem vagy biztos benne, hogy a levegőbe mersz emelkedni egy ballonnal? Félelemre semmi ok, remek időtöltésetekről összeszokott csapatunk és többszörös magyar bajnok pilótánk gondoskodik!

Zoltán - Pilóta

Zoltán igazi régi motoros a repülés világában. Pályafutását még ejtőernyősként kezdte a ’80-as években. Majd közel ezer ugrást követően tért át a hőlégballon sportra, amiben azóta is nagyon aktívan tevékenykedik. Több ezer órát repült már hőlégballon pilótaként is és nem kevés versenyeredménnyel büszkélkedhet.

A szakma legkiválóbb pilótái közé tartozik nem csak Európában, hanem a távol keleten is. Japánban megrendezett nemzetközi hőlégballon verseny kétszeres nyertese is a többszörös magyar bajnok pilóta.

Utazásotok során Ő gondoskodik a csodálatos látványokkal teli levegőben töltött kikapcsolódásotokról, hogy a felszállástól a leszállásig, minden pillanat egy élménnyé váljon számotokra.

KLÁRI - FÖLDI KÖVETŐ

Hőlégballon a széllel suhan, a felszállási helyre nem fog visszaérkezni, mint egy repülőgép. Ezért szükség van profi sofőrre, aki jártas abban, vajon merre fog repülni a ballon az adott felszállás után, szinte előre ki tudja találni, mit szeretne majd a pilóta és már azelőtt ott terem a leszálló helyszínen, mielőtt még a ballon földet érne.

Klárira pontosan illik ez a leírás. Remekül navigál a hőlégballon alatt és tájékozódik számára teljesen új terepen is, vagy amikor egy erősebb szél repíti a ballont jó messzire.

Egy élményekkel teli kellemes visszaút részesei lesztek, ha vele tartotok.

BALÁZS - KAPCSOLATTARTÓ

Balázst már a repülés előtt is ismerni fogjátok, ugyanis ő fogja összehangolni a tökéletes időjárást a szabadidőddel, amikor a repülés a lehető legjobb élményt nyújtja majd számodra. Ez gondos tervezést és alapos meteorológiai ismerteket is igényel.

A csapatunk kapcsolattartója rendelkezik hőlégballon repülési engedéllyel és sok-sok repülési tapasztalattal is, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb időjárási feltételeket fogja a repülésedre kiválasztani, ami örök bakancslistás emlék marad számodra.